Ordföranden har ordet

Som ordförande i BK Playax vill jag rikta ett stort TACK till alla våra sponsorer. Utan er och er vänlighet att sponsra oss hade vi inte varit där vi är idag... STORT TACK!

En spännande säsong har vi framför oss...

Lycka till alla Playax-spelare!


Jan Bengtsson                                      Ordförande

Vår Ordförande har ordet

Hej Vänner...År 2006 bildades bowlingklubben BK Playax, genom en sammanslagning av BK Ploj och BK Ajax. Under åren 2006 - 2018 har vi spelat mest i division 2, men även varit nere och vänt i division 3. De första säsongerna spelade vi på Kronprinsen, men 2008 flyttade vi verksamheten till Baltiska Bowlinghallen...


Förra säsongen blev framgångsrik för BK Playax. A-laget vann div II Södra Götaland överlägset och är nu tillbaka i div 1. Såväl F1 och F2 som B-laget slutade i toppskiktet i sina serier och vi siktar på att komma ännu högre denna säsong.


Inför förra säsongen och även inför den kommande har många spelare valt att komma till oss, vilket är väldigt glädjande och verkligen visar att vi är en populär klubb att komma till och trivas med. Vill passa på att hälsa våra nya killar och tjejer välkomna till BK Playax!


Vi är idag absolut en av de klubbar i Malmö som växer mest och vi har idag

50 licensierade spelare. Detta är vi väldigt stolta över. Förutom A-laget i div 1 har vi ett F1-lag och ett F2-lag i division 3 Södra Götaland och ett B-lag i Skåne Syd div 1.


Jag vill också hälsa alla lag som kommer till Baltiska hallen för en match mot oss hjärtligt välkomna och hoppas på trevliga tillställningar tillsammans. Vi hoppas också på fortsatt stort publikstöd från våra trogna supportrar,